skip to Main Content

Wil je (weer) een opstap naar een volwaardige baan maken? Dan biedt ‘t Werkhuus uitkomst. We kunnen je ondersteunen in het weer werkfit worden, arbeidsritme opbouwen, werknemersvaardigheden verbeteren en het helpen ontdekken van je kwaliteiten en talenten. De begeleiding wordt gedaan door professionele werkbegeleiders volgens een voor jou op maat gemaakt begeleidingsplan.

De arbeidstraining vindt plaats in onze werkplaats. Daar vindt ook de arbeidsmatige dagbesteding plaats. Er is een variatie aan werkvormen, producten en diensten. Jij hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen met verschillende werkzaamheden in verschillende settings met verschillende collega’s. De combinatie van dagbesteding en arbeidstraining blijkt heel goed te werken. We zien dat collega’s elkaar onderling ondersteunen en versterken.

Arbeidstraining is een voorziening die wordt toegekend door het UWV. Wij voeren deze voorziening voor hen uit. We kunnen je ondersteuning bieden bij het bespreken van het gewenste traject.

Wil je meer weten over Arbeidstraining bij ‘t Werkhuus?  Je kunt ons bellen of mailen. Klik hier voor contactinformatie.

Back To Top
Visit Us On Facebook