skip to Main Content

Heb je geen werk, heb je niet veel om handen, voel je je af en toe nutteloos of eenzaam? Dan is dagbesteding bij ‘t Werkhuus misschien iets voor jou.

’t Werkhuus biedt arbeidsmatige dagbesteding. Arbeidsmatige dagbesteding biedt structuur en daarmee duidelijkheid en veiligheid als basis om te ontwikkelen. Wij noemen dat ook wel “werkend herstellen”.
De werkzaamheden zijn gericht op het maken van mooie dingen die we kunnen verkopen, of bestellingen voor klanten waar iedereen een bijdrage aan levert. Dat maakt de combinatie van dagbesteding en re-integratie goed mogelijk.

We hebben een grote werkplaats waar de dagbesteding plaats vindt. Er is een variatie aan werkvormen, producten en diensten. Je hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen met verschillende werkzaamheden.
De begeleiding wordt gedaan door professionele werkbegeleiders volgens een voor jou op maat gemaakt begeleidingsplan.

Wil je gebruik maken van de dagbesteding die wij bieden dan heb je een indicatie WMO of WLZ nodig. De indicatie WMO vraag je aan bij de gemeente en de indicatie WLZ bij het CIZ.

Wil je meer weten over Dagbesteding bij ’t Werkhuus of over het aanvragen van een indicatie? Bel ons of stuur ons een mail. Klik hier voor meer informatie.

Back To Top
Visit Us On Facebook